Sunday, March 20, 2011

susahnya kalau dah bercinta !!

salam. ni last post aku sebelum aku tido. actually, aku x tau la kawan2 aku sekarang ni ade masalah ape. masing2 aku tengok cam sedih je. come on la dear. aku pun penah sedih gak tapi x perlu la sampai nak abai pelajaran ke hape. aku tau sakitnye ditinggalkan dan lebih parah bila die kapel dgn kawan baik kita sendiri kan?? tapi hidup perlu diteruskan. chill la dear. aku penah lalui situasi ni. aku sampai seminggu nangis je n x makan pape pun masa tu. aku pun x leh nak jadi kuat. aku tau, ko sakit sangat sekarang. tapi aku x nak ko jadi macam aku. result aku sem tu teruk giler kot. nasib bek x LB je. 2.41. arrrggghhh~ the worst result i ever have. menyesal giler aku. aku x nak la ko jadi macam aku. aku tau camne ko rasa sekarang ni. aku harap sangat ko leh lalui sume ni dengan tabah coz aku tau ko kuat. abaikan je lelaki sampah camtu. x guna ko abaikan sume kepentingan ko semata2 lelaki camtu. tolongla dear. aku pun akan lemah kalau asyik tengok ko lemah cmni je. tolongla. kita dah sama2 final semester. tolongla berjuang untuk degree kita yang tgl beberapa bulan je lagi ni. aku sayang ko. aku sayang sume kawan2 aku. tolongla jangan macam ni lagi. T_T


*banyakkan berdoa n solat. insyaALLAH ko akan tenang. =)


FF: yg tgh nak berputik cinta pun ade gak skrg ni. aku harap pandai2 la korang bawak diri. jgn campurkan masalah peribadi dgn pelajaran. nak lagi senang, hidup macam aku. 
"single is simple" ryte? (^_*) nyte. 

anda suka entry ini?? silalah like (^_^)

9 GOSIP HANGAT:

yusry mym said...

oleh itu tiru mcm syer, bercinta dgn duit... I'm in love wit money, rich n luxury... but not like risk, loving give a risk 2 sad, lonely.. but love both human is normal.. adakah aku normal??? harap la.. jgn marah miss bloger...

fazrezal.yusoff said...

speechless =,=

sekamar rindu said...

salam..

jgn terlalu berat sangat bercinta,

bila kecewa..parah...:)

** folo ur blog..**44

mykhalis said...

betultue,,bila da masalah kene hadapi..ratapi skit2 je..khalis dulu masa lupa diri pointer lagik teruk..

latest entry di blog khalis : memburu ikan paus guna tangan

fza_eyzzah said...

yus : ha ! aku pun dah bercinta dgn duit sekarang ni. tapi masalahnye duit slalu pokai je ni. camne? hu3~

fazrezal : em?? at least u read my entry. =)

sekamar rindu : tu la. susah bila dah terjebak dengan cinta ni. baik bercinta dengan buku je. lagi baik. hu3~

khalis : erk?? penah terjebak gak ke? he3~

Amira said...

yeah, btul2 !. jgn cmpurkn hal peribadi dgn peljrn. rugi rugi ! ;)

fza_eyzzah said...

amira: hik3. btol2. yg penting, dapat degree dulu. yeah ! cahiyo'2. =)

ayda ghazali said...

like entry ni :)
yup.. kte kna kuatkan smngat :)

fza_eyzzah said...

ayda : yup. lbey bek bercinta ngn buku je skg ni kn? hu3~

tinggal jejak oke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...