Tuesday, March 29, 2011

Segmen : Entry Saya Terbaik Dari Ladang

Assalamualaikum semua ;)

Okeh ! kali ni aku nak join segmen yang blog tuan pengasasnya bernama Kechik Itu Comel. hehehehe~ excited nak join neyh. jom layan kat bawah neyh ;p


Tajuk : SEGMEN : ENTRY SAYA TERBAIK DARI LADANG

Actually, entry ngetop aku, aku rasa la kan, ini la. ngeeee~ ------>> Stylish Poem from The Tolol Malaysian. hakhakhak~ aku suka sangat entry ni coz cam tingtong je lau ade orang yang tol-tol guna bahasa camni kan dalam hidup dorang. hehehehe~ pape pun, yang penting hidup ni kena la selalu hepy. *peace* (^_*)

anda suka entry ini?? silalah like (^_^)

4 GOSIP HANGAT:

mykhalis said...

selamat berjaya k?

Fakta mengenai seks yang anda tak mungkin perasan

Diskusi lucu antara Bill Gates dan Steve Jobs

fza_eyzzah said...

he3~ tq khalis. ;)

cik najihah said...

hai...singgah dari blog KIC :)

Nour Akmal said...

thanks join..

dh update entry psl segmen ni n blog ni ade kat entry sy..jom lihat..

tinggal jejak oke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...