Tuesday, March 15, 2011

comel x? (^_^)

okeh ! entry kali ni aku wat khas untuk aku si dia. die selalu cakap aku ni manja, baik, rajin n part yang paling best, die kata aku ni comel. ha3. gler perasan aku kan? tapi tu la yang die selalu cakap kat aku. hu3. kali ni mmg aku wat entry khas sal die. ha3. actually aku x tau nak cakap ape lagi sal die tapi yang aku tau, die mmg seorang yg baik. die sgtla sbr melayan kerenah aku walaupun dalam masa yang sama, die mmg dah berapi dh marahkan aku. ha3. tq dear 4 ur patient. (^_^)

*ni pic aku ms kecik2 dl. tgk je. jgn kutuk2. hu3. ntah cmne la leh tlekat kotoran hitam kat gambar aku tu. dah jadi cam tahi lalat dah. hu3

siyesly, sekarang ni mmg aku ade masalah dgn die. lau nak diingatkan, mmg banjir la bilik aku ni (nangis la kejenye nanti) hu3. tapi siyesly, mmg aku sayang giler kat die. tapi aku rasa sekarang ni baik aku fokus kat study dulu. impian aku nak sambung sampai phD. amin. sal kami tu, lau kami mmg ditakdirkan bersama n ade jodoh, x kan ke mana gak kan? tol x pe yang aku pikir n wat? ntahla. kadang2 aku pun konfius. tapi yang leh aku cakap, aku memang sayang die. siyesly. T_T

*ni anak sedare die ok ! comel cam aku x? =)


FF: tq kwn2 aku especially yana, wani, yda, saleh, joe cz slalu bg support kt aku ms aku senang n susah. =)

anda suka entry ini?? silalah like (^_^)

5 GOSIP HANGAT:

yusry mym said...

you want good advice ... but not from me ... tp bleh pakai...

fza_eyzzah said...

yusry : bleh pakai? em, cmne tu? hu3~

yusry mym said...

yer la, untuk jadikan anda lebih motivate.. lbh2 lg untuk mereka2 yg ada memory silam.. haha ( just listen song from aris ariwatan, satu kasih nan abadi) tinggi maksud senikata...

yusry mym said...

silap.. lagu 1234 nyanyian aris ariwatan.....

fza_eyzzah said...

ha3~ ok2. nt aku try search lagu 2. hu3~ anyway, tq 4 da info. =)

tinggal jejak oke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...