Monday, March 21, 2011

Kawan masa senang je

camni la kawan. ingatkan boleh gak tolong kita dalam susah dan senang tapi hampeh. asyik pentingkan diri sendiri je. aku tau la aku ni malas nak gi kelas tapi aku x de la suruh ko sign kan untuk aku ke hape. tapi at least, lau ade kuiz ke, omwork, gtau la aku. kata kawan baik, kawan sehidup semati la konon. tapi kuiz yang lect nak wat kul 2 jap lagi pun, ko x de inform aku kan? kenaper?? takut aku dapat result tinggi dari ko, camtu?? well, x salah lau nak cemburu dalam pelajaran ni tapi biarla cemburu yang positif. jangan la kita rasa sakit hati bila tengok seseorang tu berjaya sedangkan kita ni malas nak berusaha (ha ! amek ko ! kene sejepuk ngan aku ) 

dahla, malas dah aku nak cakap sal kawan baik aku yang sememangnya baik ni. nasib baik aku jumpa dak laki kelas tu gak tadi. die tanya aku sal kuiz tu. leh lak aku wat muka blur xtau. hahaahha~ dah memang betol2 x tau, nak wat camne lagi. hu3~ btw, tq 2 him. =) em, berbalik kepada membe aku tadi, die mungkin ingat aku x tau lagi kot sal ni coz aku boleh lagi wat senyum n wat cam xde pape pun yang berlaku depan die tapi dalam hati, hemm.. aku malas la nak gaduh2 ni. kita masing2 dah tua kan? so, pikir sendiri la. x kan tu pun kena gtau lagi. hu3~

tapi yang aku x puas hatinye, kalau la aku yang wat camni kat die, mau nye seminggu die x bertegur aku. hemm. manusia, manusia. k la. aku nak sambung study. study buku yang kat dalam pic kat bawah ni. hohoho~ k la. tata. (^_^)

 * paper R ni kot. huhuhu~


FF: letih tol la layan kerenah orang ni. huh !

anda suka entry ini?? silalah like (^_^)

8 GOSIP HANGAT:

mykhalis said...

dia tak baca ke blog nie?karang gaduh la..hehe

latest entry di blog khalis : Khalis kena saman JPJ pagi ni

fza_eyzzah said...

he3~ xpe. bek die tau dengan cara camni. daripada tegur face to face. tak sampai hati la lak. hu3~

sekamar rindu said...

salam..

jgnlah jadi mcm tu...jadilah kwan yg di masa susah dan senang,.

fza_eyzzah said...

sekamar rindu: i'll try. insyaALLAH. =)

shiqin said...

hai.. singgah balas.
:)

tanx dtg blog shqn.

Nora Shahaira said...

ish..akak tak suka kawan macam ni..

hehe tq follow akak nora, akak nora datang follow balik

study rajin2 ya..

fza_eyzzah said...

shiqin : keep in touch ya. =)

fza_eyzzah said...

kak nora: he3. mmgla. tp nk wt cmne. pmikiran org x sm ngn pmikiran kt. hu3~

tinggal jejak oke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...