Sunday, March 20, 2011

hepy giler rini. sumpah !! (^_^)

wahhh ! i don't know why. i don't know what happen to me.
but i'm just too happy to write this entry. *ade nada gedik x kat cni? =) *

*bengkak giler mata kan? dh jadi cam kungfu panda dah. sobs T_T
hik3. actually, aku suka sangat ari ni. suka sangat2 bila lect puji aku. lect cakap yang esemen aku mmg completed giler. x macam student lain. perghh ! siyes bangga. lubang hidung ni dah terkembang dari tadi lagi. hak3. bangga weyh esemen yang wat last minute leh dapat pujian camtu. memang berbaloi2 la rasanya. pastu boleh plak die cakap aku ni mmg best student la coz aku leh g tanya die soalan yang budak lain mmg x kan terpikir nak tanya. lagi sekali aku kembang. *wink*


okeh sir ! i promise. i will try my best to get A+ for your paper. wahhh ! seharian la aku di alam fantasi hari ni. hahaha~



FF: sempat lagi berseloroh dgn lect suh bagi full mark, die senyum je. erk?? macam on je tu.  ensem tol la sir hari ni. *wink* (^_^)

anda suka entry ini?? silalah like (^_^)

7 GOSIP HANGAT:

Abang Zam said...

haha..paper ap yg kena puji tu?

Amira said...

wahh. happynye dia. bile lah iera nak kene puji jgk erk bile msuk U nanti. mudah-mudahn dpt msuk U jgk . amin.. :D

fza_eyzzah said...

abg zam : paper strategic management. =)

amira: amin. mudah2 amira dapat kos yang amira nak tu. =)

mykhalis said...

mesti jarang dapat pujian nie

latest entry di blog khalis : melancong sluruh dunia 11 tahun

fza_eyzzah said...

hik3. bukan jarang dapat pujian tapi lect tu agak strict sket. tu yang bila dh dapat pujian ni, wahhh~ rasa cam dunia ni, anan yg punya. =)

alin duan said...

haha..best kan kena puji ngan lec, kte pun suka, bukan sebab bangga kan? btl x?tp sebab puas hati apa yg kte bt berbaloi,kan awak? pape pn, congrats..=)

fza_eyzzah said...

alin : a'ah. betol. bangga tu x lah sangattapi rasa cam hasil keje yang kita wat sampai bersengkang mata tu berbaloi la. rasa puas sangat. anyway, tq alin. =)

tinggal jejak oke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...