Sunday, March 20, 2011

Kalau dah nasib......T_T

hujan renyai-renyai di luar tingkap, di tambah dengan angin yang mendayu-dayu, membuatkan aku tak nak bukak mata ni. waaarrgghhhh ! aku menggeliat. diiringi dengan menguap besar dengan bukaan mulutku seluas serombong kapal. ahakz. *x senonoh punyer pangai*



korang x rasa pelek ke dengan entry aku yang kat atas tu?? ditambah dengan pic aku yang muka aku yang hampeh semacam tu. ape yang aku cuba nak sampaikan sebenarnya, aku dah terponteng kelas marketing management petang ni gara-gara kesilapan teknikal seperti yang disebutkan di atas tu. uwaaaa ! dahla membe aku cakap kat kelas ade kuiz. aku terus tersedar dari tidur tadi.aku tengok jam. dah pukul 4.10 petang. x kan la aku nak masuk kelas masa ni kot?? kelas tu start 3.30 kot. paling lewat pun student penah datng kul 4. tu pun memang dah kena perli kaw2 punyer dengan lecturer n dak2 kelas. uwaaa ! Hj. Romlee ku sayang. kenapa la masa aku x pergi kelas ni la, ko buat kuiz ek? sampainye hatimu. sobs. T_T


FF: dah 3x dah aku x pergi kelas Marketing Management ni. ni la sebab aku malas nak amek kelas petang ni. sobs. T_T

anda suka entry ini?? silalah like (^_^)

4 GOSIP HANGAT:

alin duan said...

hehehehe..(gelak nakal..)

mykhalis said...

dah hilang 5 markah..hehe

latest entry di blog khalis : siapa yang tak sayang anak bini??

fza_eyzzah said...

alin : gelak ek?? siap alin. *wat gaya cam nak balas balik* hu3~ (^_^)

fza_eyzzah said...

khalis : tu la. sedih. (^_^)

tinggal jejak oke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...