Tuesday, March 29, 2011

Bila tekanan menguasai diri ~


Salam. pergghh~ kenyang tol lunch hari ni. berbaloi-baloi. hahahaha~ akhirnya, semua assignment yang nak kena submit minggu ni sume dah setel. tinggal study untuk midterm test kamis ni je lagi x abis. xpe. esok masih ada. ngeee~

Actually, sekarang ni memang musim tekanan perasaan. Aku rasa la kot. Sebab aku pun tergolong dalam golongan camtu gak. Rasa serabut sangat-sangat. Tu la. Padan muka aku gak. Sapa suh x buat awal-awal assignment tu. huhuhu~ Sekarang ni banyak sangat masalah n kerja yang x setel-setel lagi. Tekanan dengan exam, assignment, kuiz, presentation n banyak lagi. Tapi bila sebut sal tekanan ni, tiba-tiba je aku teringat kat dialog perbualan kawan-kawan aku sal rambut n tension. Ade lak dorang cakap rambut dorang dah gugur banyak sangat gara-gara assignment. Ade lak yang cakap dah berdiri cam terkena kejutan elektrik. hahahahahah~ sengal tol la. Dahla siap ajak gi buat rambut lak tu lepas sume dah setel. hahahahah~ weyh korang, cakap jela korang memang nak wat rambut. x yah la nak bagi alasan assignment ke hape. sengal tol la korang ni. hahahaahah~ tapi aku rasa x yah la weyh. membazir je. terimalah rambut korang seadanya. xdela teruk bebeno pun aku tengok. huhuhu~ anyway, kat bawah ni ade serba sedikit info sal rambut untuk korang. hehehehe~ jom layan !!


1)      1) RAMBUT LURUS
bijak, seorang yang happy, bergaya, cemburu,dan pandai dalam menguruskan sesuatu tanpa pertolongan

2) RAMBUT KERINTING TEBAL
kurang bijak, degil, cemburu kuat, romantic,banyak pergaulan dan susah dalam menyelesaikan masalah diri, tidak suka termenung

3) RAMBUT KERINTING NEGRO
bijak, ego, cemburu buta, romantic, memilih dan mudah mengamuk bila susah hendak selesaikan masalah

4) RAMBUT IKAL MAYANG
bijak, berfikir sebelum melakukan sesuatu,berfikiran terbuka, banyak pergaulan, dan mudah memaaf kan seseorang dengan kesilapan lalu.

5) RAMBUT HALUS/LEMBUT
bijak sangat, memilih, pemaaf, manja, tegas dan cepat melakukan perkerjaan dengan bersungguh-sungguh.

6) RAMBUT SIKIT
bijak, sentiasa berfikiran negatif pada seseorang, ego dan pandai membuka perniagaan walaupun kecil.

7) RAMBUT PERANG
kurang bijak, berfikiran terbuka, pemaaf, sosial dan bijak lari daripada masalah.

8) RAMBUT TEBAL
bijak, degil, cemburu, romantic, kasar, banyak kawan dan pandai mengambil hati seseorang.

9) RAMBUT KUSUT
sangat bijak, berfikiran terbuka, banyak pergaulan, garang, susah nak memaafkan seseorang, dan pandai dalam mengurusan sesuatu tanpa pertolongan.

p/s : malas sikat rambut

10) RAMBUT BERUBAN
kurang bijak, suka termenung, sosial sikit,berfikiran terbuka dan pandai selesaikan masalah diri

11)TIADA RAMBUT
xtau nak ckp apa da la. hu3~

12) RAMBUT WARNA KEMERAH-MERAHAN ATAU KEHIJAU HIJAUAN
itu rambutann... Huahuahuahua...


*ader x saper2 berambut camni?? hakhakhak~


FF: X yah la korang nak wat-wat rambut segala ni. Membazir je. Baiklah simpan duit untuk bayar balik PTPTN nanti. Yang tu lagi baik. *peace* (^_^)

anda suka entry ini?? silalah like (^_^)

2 GOSIP HANGAT:

yang tersebot said...

aku suke part yang last beb huhuhuhu... waaa da lme tak makan rambutan....

fza_eyzzah said...

hahahaha~ tu la pasal. sekarang ni, sume buah tengah mahal lagi. kita tggu harganya turun dulu, barula kita g beli nanti. huhuhuhu~

tinggal jejak oke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...