Wednesday, August 3, 2011

‎Undian Piala Malaysia 2011

‎hye peeps ! lamanya aku x update blog ni. dah bersemak samun tol blog aku ni. btw, sebelum aku teruskan bercerita tentang tajuk entri kat atas tuh, aku nak ucap "Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak" dulu kat korang sume. kalau ada antara korang ada terase hati dengan aku sebelum ni, aku mintak mahap bebanyak tau. soryla lau agak lambat ucap sikit. mak busy la nyah sekarang ni. maklumla dah jadi wanita berkerjaya dah kan sekarang ni. haha ! btw, siyesnye cheq nak habaq mai ni. tahun ni memang cheq dah jadi hantu bola. x kesah la liga malaysia ke, EPL ke, AFC ke. sume cheq layan. memang hantu tol la. x makan, x mandi pun xpe asalkan bole tengok bola. huh ! teruk betol pangai !

ish, byk lak aku membebel ni. btw, aku post entri ni coz nak habaq yg Undian Piala Malaysia 2011 akan diadakan pada 5.8.2011 jam 5.30 pm. pergghh ! sal bola lagi kan?? ade aku kesah? haha ! yg penting pasukan peberet aka pasukan negeri aku, TRW dalam kumpulan 1. haha ! GOMO KELATE GOMO !


*agak-agak, kalau aku main bola, ada lebey kurang camni x aku tendang bola tuh? haha ! *


BALANG 1 : KELANTAN - Terengganu - Selangor - Kedah
BALANG 2 : Perak - Johor FC - Negeri Sembilan - T-Team
BALANG 3 : Sabah - Felda United FC - Kuala Lumpur - PKNS FC
BALANG 4 : Sarawak - PDRM - Johor - Sime Darby FC


k lah. tu je entri aku untuk kali ni. x leh membebel banyak2. kang kurus lak pose aku hari ni. haha ! erk? aku puase ke masalahnya? haha ! wutever ! nanti korang main la teka n agak ek pasukan mana akan menang. aku kompem sokong TRW. haha ! k la. chow !


anda suka entri ini?? silalah like (^_^)

0 GOSIP HANGAT:

tinggal jejak oke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...